Hållbarhet

”A good brand should be felt as well as seen”

Hållbarhet har för många blivit ett ord som under de

senaste åren blivet ett extremt omtalat ämne, men vad är hållbarhet?

Hållbarhet innebär att möta sina egna behov utan att äventyra den framtida generationens förmåga att möta deras. Hållbar utveckling ställer sig till frågor gällande miljö och klimat, samtidigt som den belyser vikten av den ekonomiska och sociala aspekterna för vår planets överlevnad. Hållbarhet och dess mening är ett verktyg för hur vi får vår planet att leva vidare i sällskap med oss människor. Man skulle kunna betrakta vår planet som en enda stor hyresrätt, vi får hyra in oss på en plats eller tomt och skapa oss ett hem, ett hem där vi får trivas och bygga upp våra liv.
Planeten har i många år förvaltat för oss, den har ansvarat för att vi ska må bra och att vi ska ha en omgivning som vi betraktar som vacker och energigivande. Men, vi har nått en punkt där planeten behöver hjälp att förvaltas, den behöver bli omhändertagen på det settet som den tar hand om oss.

Fundera gärna en stund. Vad innebär det för dig att leva hållbart?

WayCup har tagit sig en funderare över hela deras värdekedja; hur ser utvinningen av råvaror till våra produkter ut, hur ser arbetsförhållandena ut hos våra leverantörer? Hur är produkterna förpackade?

”A good brand should be felt as well as seen”

Partner

Om oss

Way Cup Company driver och utvecklar hållbara café, butiks och måltidslösningar med det egna varumärket – Way Cup. Foodify är en del av Way Cup Company, erbjuder smartare lösningar för hållbara måltidsupplevelser och är återförsäljare Selfly Store i Sverige

Kontakt

Adress

Sten Sturegatan 23,
412 52 Göteborg

Epost: martin@foodify.se
Tel: +46 (0)31 701 83 10
Mob: +46(0)702 69 52 00

Företag:
Way Cup Company AB
Box 6060
SE-471 17 MYGGENÄS

Org.nr: 556752-4672

© waycup.se 2022 | All Rights Reserved.