Inredning

Vi hör ofta personer säga ”oh, den kommer bli så snygg när det blir lite äldre och slitnare.” Men varför är det så att vi köper nya saker för att vänta på att det ska bli gammalt och snyggt?

Man brukar säga att desto äldre vi blir, desto mer lär vi oss, vi formas för att bli bättre och smartare och kanske är det samma sak som gäller när vi prata om inredning och design. Kanske är det just ”åldern” och skavankerna på gamla möbler som ger dem dess charm? Kanske är det berättelserna bakom en viss repa eller mönster som tar oss tillbaka memory lane och får oss att komma ihåg stunderna vi delade med just detta porslinet hemma hos någon.

WayCup tror att upcyclad och hållbar design inte bara är bra för miljön och klimatet, utan också för känslan. Det är något speciellt att vara i ett rum fyllt med ting och design som väcker känslor inom dig, känslor som kan vara relaterade till en person eller en plats. Vi ger uttjatade prylar nytt liv. Detta handlar inte om snabbt hoprafsade loppisfynd utan ett genomtänkt koncept som formar gammalt till nytt. Dessutom är det inte roligare att använda oss av det vi redan har och göra något exceptionellt utav det?

Vår övertygelse är att varje dag och varje val bidrar till positiv förändring, för någons skräp kan bli någon annans guldgruva.

Kontakt

Epost: martin@foodify.se
Tel: +46 (0)31 701 83 10
Mob: +46(0)702 69 52 00

Adress

Sten Sturegatan 23,
412 52 Göteborg

© waycup.se 2022 | All Rights Reserved.