Bättre tillsammans

Våra partners

Vi är övertygade om att vi blir bättre tillsammans. Tillsammans kan vi vara ännu bättre och skapa ännu mer värde åt våra kunder. Därför har vi gjort ett noggrant urval av företag som vi har ett nära samarbete med.

Toco är en konceptbyrå inom kommunikation, marknadsföring, inredning, event och försäljning som hjälper företag att växa tillsammans. 

Besök Toco.nu 

BAMA är ett av Nordens ledande företag inom frukt och grönt, växtbaserat och färsk färdigmat. Efterfrågan på gröna alternativ fortsätter att öka och de står redo att möta oss med ett brett sortiment av goda produkter.

Besök Bama.se

Nordrest är ett renodlat restaurangföretag som grundades 2013. Nordrests målsättning är att ge Sverige bättre måltidsupplevelser genom intressanta koncept och affärsmodeller.

Besök Nordrest.se

Almö Inredningsbyrå är en personlig inredningsbyrå där vi erbjuder både helhetslösningar för inredning eller delar av projekt med fokus på restaurang, hotell och kontor.

Besök Almö Inredningsbyrå

Partner

Om oss

Way Cup Company driver och utvecklar hållbara café, butiks och måltidslösningar med det egna varumärket – Way Cup. Foodify är en del av Way Cup Company, erbjuder smartare lösningar för hållbara måltidsupplevelser och är återförsäljare Selfly Store i Sverige

Kontakt

Adress

Sten Sturegatan 23,
412 52 Göteborg

Epost: martin@foodify.se
Tel: +46 (0)31 701 83 10
Mob: +46(0)702 69 52 00

Företag:
Way Cup Company AB
Box 6060
SE-471 17 MYGGENÄS

Org.nr: 556752-4672

© waycup.se 2022 | All Rights Reserved.